Dichtbij terminals op Schiphol parkeren

Je moet het vast hebben meegemaakt, dat je gaat reizen, maar je zover moet lopen naar een terminal, simpelweg omdat je met je eigen vervoer gekomen bent. Maar, dat hoef je allemaal niet zelf te doen. Met Schiphol P6 Valet Parking kun je recht tegenover de terminals parkeren, lekker dichtbij dus. Ook kun je je auto lang parkeren op Schiphol.

De Schiphol p6 vallet parking is geschikt voor het parkeren van langere tijd. Meestal is dat 3 of meer dagen. En om het nog makkelijker te maken, verbinden ze een hele service aan. Je stapt uit, met je bagage en geeft de sleutels af bij de balie aan een van de bedienden. Zij zullen de auto dan zelf parkeren. Vanaf de balie is het niet meer dan 2 minuten tot de vertrekhal. P6 Vallet parking is snel, comfortabel en efficiënt.

Maak je geen zorgen, want ook wanneer je terug komt is de grote afstand lopen, uit den boze. Je meld je gewoon weer aan, en de auto staat gereed voor de deur van de balie. Ook dat wordt in de gaten gehouden. Zelfs de vertragingen worden in de gaten gehouden, dus er zijn geen onnodige kosten buiten jouw schuld om.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de plek waar je voertuig geparkeerd wordt. De professionele bestuurders brengen het voertuig naar een parkeerplaats, dat beveiligd is. De open parkeerplaats staat onder beheer van Schiphol.

De medewerkers zijn gebonden aan een snelheidslimiet waarmee het voertuig bereden mag worden. Ook zal er nooit meer dan 12 km op de meter bijgeteld worden. Dus ook daar heb je geen zorgen. Schiphol p6 Vallet Parking is dus een hele uitkomst voor de reiziger. Zorg ervoor om het te regelen wanneer je weer gaat reizen, en maak je leven stukken makkelijker.