Vakantie in de Belgische Ardennen

De Belgische Ardennen is erg populair als vakantiebestemming. Veel Nederlanders gaan er graag kamperen. Ben jij voor dit jaar nog op zoek naar een vakantie in de Ardennen? Wij vertellen jou hieronder waarom kamperen in deze prachtige omgeving volgens ons een goed idee is.

Prachtige omgeving

De prachtige omgeving van de Belgische Ardennen is voor veel toeristen een reden om hier naartoe te gaan. Of het nu is voor een actieve vakantie en een weekend Ardennen, het is allemaal mogelijk. Dit gebied is een bosrijk laaggebergte. Het gebergte ligt niet alleen in Belgiƫ, maar ook voor een klein stukje in Luxemburg en Frankrijk. Naast de vele bomen vind je hier ook verschillende rivieren en beekjes.

Ruime keuze in accommodaties

Wil je op vakantie naar de Ardennen? Boek een verblijf op een camping Ardennen. Het kan zijn dat je direct enthousiast wordt bij het woord camping, maar er zijn ook verschillende mensen die niet voor hun plezier in een tentje gaan slapen. Gelukkig voor deze mensen is dat ook niet noodzakelijk. Op de camping zijn verschillende type accommodaties te boeken. Het is dus niet verplicht om in een tentje te slapen. Accommodaties waar je uit kunt kiezen zijn: kampeerplaatsen, camperplaatsen, comfort huurtenten, verschillende stacaravans, cabanes, cottages, lodges, verschillende type chalets, bivakterrein, appartementen en een landhuis.

Het landhuis is vooral leuk als je met een grote groep wil verblijven in de Ardennen. Het landhuis heeft namelijk tien slaapkamers en daarmee voldoende ruimte voor 28 personen. Elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Daarnaast is het landhuis van verschillende faciliteiten voorzien.

Activiteiten in de omgeving

Met heel de dag op de camping rondhangen is natuurlijk niks mis, maar het is misschien ook wel leuk om deel te nemen aan een van de activiteiten in de omgeving. In de omgeving kan je bijvoorbeeld erg goed mountainbiken en klimmen. Ook zijn er verschillende stadjes en plaatsjes in de buurt waar je rond kunt kijken. Je hoeft je dus niet te vervelen tijdens je vakantie in de Belgische Ardennen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *